Välj en sida

Som vanligt generar sig inte Annie Lööf. Än en gång propagerar hon för ett samhälle där bara hennes och Centerpartiets åsikter skall gälla. Allt annat betraktar hon som en fara för demokratin.
Att demokratin kräver en mångfald av röster är inget som Lööf kan förlika sig med. I hennes värld finns inte plats för människor som inte anammar hennes idéer. Att hennes åsikter innebär diktatur i vanlig mening bekymrar inte Lööf. Tvärtom propagerar hon i likhet med en känd fd tysk politiker för ett förbud mot åsikter som inte går i samklang med hennes egna.
Det som är mest skrämmande för mig är att hennes idéer tycks tilltala ett flertal kvinnliga journalister som verkar tycka att det är passande att frottera sig med en politiker som förespråkar att endast ett partis åsikter skall vara den allenarådande.
Dessa kvinnliga journalister verkar sätta den sk feministiska rörelsen framför den objektiva oberoende granskningen av politiker som vi läsare/tittare kräver.
Som demokratiförespråkare kräver jag därför att SVTs nyhetschefer ser till att dess nyhetsuppläsare genast slutar med sin politiska propaganda och tilldelas andra icke propagandistiska arbetsuppgifter.

Dela: