Välj en sida

Tänk att löftet om en spruta kan göra en människa så glad.

Idag har jag äntligen lyckats med konststycket att komma in på 1177 och boka en tid för vaccination. Detta efter att otaliga gånger både ringt och försökt utnyttja nätet för att få denna efterlängtade spruta har jag äntligen fått boka en tid.
Trots att jag igår satt i över en timme i telefon och försökte få en tid då mina försök att ta mig in på 1177 inte lyckats, fick jag ingen tid. Trots  alla välvilliga, min man, min syster, min dotter, min systerson, försökt att via min telefon boka tid på 1177 men alla misslyckats, så lyckades jag själv med konststycket idag.
berg att forcera. Svårare än Fort Knox.
Min slutsats måste därför bli att detta system är framsprunget ur önskan att alla medborgare inte ska kunna kräva att få bli vaccinerade. Någon annan förklaring kan det knappast finnas, om  inte Sveriges vaccinsamordnare i maskopi med socialministern låtit någons femtonåring fått i uppdrag att utforma detta program.
Vi får hoppas att detta elände får sin avspegling i valresultatet nästa år.

Anne-Christine Esberg

 

 

Dela: