Välj en sida
   Det är otroligt intressant att se hur de sk objektiva, opartiska nyhetsjournalisterna behandlar frågan ”Federley”.
Den Centerpartistiske EU-ledamotens förhållande med den pedofildömde mannen.
Annie Lööfs kompis, Federley, är sammanboende med en känd och lagligt dömd man för det avskyvärda brottet ”pedofili”. Att Annie Lööf, som i vanliga fall skulle ha skrikit halsen av sig, om detta brott hade begåtts av en Sverigedemokrat, har nu tystnat. Tänk att det krävdes en pedofil för att få tyst på den annars så gapiga Lööf.
Det är inte något som jag anser är mest anmärkningsvärt  är nog att EU-parlamentarikerna inte har protesterat mot att en av dem bor ihop med en pedofil.
Man kan bara tänka på hur alla journalister skulle ha ropat av förfäran om denne EU-parlamentariker hade hetat Peter Lundgren och varit representant för SD. Tänk om denne Lundgren, i stället för att ha tafsat på en kvinna, våldfört sig på små barn. Tanken är så svindlande att det är nästintill omöjligt att ens tänka tanken hur de svenska nyhetsjournalisterna skulle ha betett sig i en sådan situation.

Man kan undra hur SVTs Charlotta Friberg skulle ha reagerat på ett sådant scenario.

Mina vänner som läser detta! Finns det någon bland er som tycker att alla människor behandlas lika i Sverige? Kan någon av er hävda att i likhet med alla PK-trogna människor att ”alla människors lika värde” gäller i Sverige?

Dela: