Välj en sida
    Är Stefan Löfven osäker eller beror hans velande på andra saker. Själv tror jag att han satt sig i en situation där han, för att få sitta kvar som statsminister, förlitat sig så mycket på andra att han nu helt hamnat i en fullständigt ohållbar situation.
Han kan inte, trots alla presskonferenser där han skickat fram i stort sett alla ministrar, för att dessa ska offentliggöra att regeringen överlåter åt dig, mig och alla andra att avgöra i Coronafrågan.
Det har blivit minst sagt pinsamt att se Löfvens osäkerhet i frågan. Den enda slutsats man kan dra av detta är eligt mitt förmenande att Löfven har placerat sig i rovdjurets käftar genom att försöka tillfredsställa i stort sett alla de röd/gröna partierna. Han flörtar med Liberalernas Sabuni ,Centerns Lööf och  Miljöpartiets språkrör  för att dessa fortsatt skall stötta hans staplande osäkra regering. Förutom att han satt sig i dessa partiers knä har han dessutom låtit Vänsterns menlösa hot om misstroendeförklaring sväva över hans framträdanden.
Det är bara att hoppas att svenska folket förstår att en så svag regering kan vi inte låta sitta kvar, utan att vi gör vad vi kan för att avsätta den, till förmån för ett mer handlingskraftigt styre.

Sverige behöver ett nytt, stabilt styre.
En regering som inte behöver förlita sig på varken Annie Lööf, Nyamko Sabuni  eller miljöpartister!!

 

Dela: