Välj en sida
Än en gång har hatiska, fullständigt idiotiska män med islam som grogrund för sitt hat och sin strävan att förvandla vårt fina Europa och våra länder till lika sjuka muslimska fanatiker som dem själva.
Det är lätt att gömma sig bakom rätten till religionsfrihet när vissa politiker yttrar sig om den förödelse dessa fanatiska muslimer åstadkommer. Det är lätt att gömma sig bakom ord som ”mångfald”, ”trosfrihet”, ”mänskliga rättigheter ” med mera, med mera. Detta sysslar inte minst vår egen statsminister med när han på ett ytterst obegripligt sätt uttalar sig om dessa förskräckliga våldsdåd. Han skäms inte för att tydligt visa att han hellre håller islamisterna i Sverige om ryggen än att han tar sitt eget folk i försvar och lovar oss att fördriva individer med denna hemska religion som sin ledsjtärna. En religion som Stefan Löfven vid det laget bör vara väl medveten om är den hittills mest kända terrororganistion världen haft,

Men vad gör då Löfven? Ja det ka man undra. I vart fall kan jag inte säga att hans agerande hittills, i likhet med svenska kyrkans agerande, har lyckats övertyga mig om att jag bor i ett säkert och tryggt land där man vågar vistas i våra offentliga miljöer.
Det är bara att se hur svårt denna terror har drabbat Fransmännen, som i många fall inte vågar gå utanför dörren till det egna hemmet.

Ännu en gång har Sverige drabbats av en regerings totala skräck för andras skräckvälde, och därför inte vågat stå upp för den egna befolkningen och dess rätt att leva utan utifrån kommande individers sjuka våldsideologi. Vi som är lite äldre vet hur våra föräldrar. mor- och farföräldrar fick sta ut med nazismens framfart i Sverige just för att den då sittande S-styrda regeringen inte heller då hade kurage nog att stå upp för Sverige.

Tyvärr måste jag konstatera att ingenting har förändrats!

Anne-Christine Esberg

Dela: