Välj en sida

Ledaren i dagens (19/3) PT har författats av en Benjamin Ivansson i Kata Nilssons frånvaro. Coronasmittad??
Det första jag tänker på när jag läser vad denne Ivansson skrivit blir min reaktion att detta måste vara en av Löfvéns pojkar som författat detta verklighetsfrånvända dravel. Jag kan inte låta bli att undra om han inte tillhör de ungdomar som för ett par år sedan satt/var placerade i SAPs lokaler på Sveavägen i Stockholm för att där skriva och sprida så kallade fabricerade nyheter. På nysvenska ”fakenews”.

I dagens ledare ondgör sig Ivansson över Tobiasson SD som i en interpellationsdebatt ställt Damberg S mot väggen i en fråga rörande lovliga/olovliga danser på vissa uteställen. Denna fråga förlöjligar sig Ivansson över och menar att SD tar alla till buds stående medel för att höras och synas.
Ja visst! Självklart! Vilket parti gör inte det?

Vad Ivansson glömmer är att regeringen Löfvén sitter kvar endast p g a Coronapandemin. Utan hjälp av detta virus hade regeringen, med vad de flesta nu tror, inte suttit kvar. Att förlöjliga det enligt alla opinionsundersökningar största partiet, gör knappast att Sossarnas ställning stärks.
Man behöver bara bläddra ett par sidor i samma PT för att där läsa var vi i Sverige ligger till i statistiken över sjukvård åt befolkningen. Vi ligger mellan Grekland och Portugal!! De länder som i decennier räknats som de fattigaste och lägst stående i den tekniska utveckligen på de flesta områden. Vi ligger i botten när det gäller förmågan att
ta hand om våra sjuka inom hela EU. Våra resurser inom sjukvården är så låga att ja skäms över att titulera mig ”svensk”.

Därför min vän Benjamin Ivansson, du bör tänka på att när regeringens räddningsplanka Corona, brister då faller både din omhuldade regering och dess januariavtal till botten!
Och vad som händer då. Ja det är nog inte så svårt att räkna ut.

 

Dela: