Välj en sida
   För en dryg vecka sedan skrev Gunnar Lundström (Piteå?) en insändare i PT där han förfasades över alla påhittade nyheter. Påhitt som han helt tillskrev oss SD-are. Några dagar senare fick vi verkligen se ett sk fakenews då det socialdemokratiska kommunalrådet i Älvkarleby på sin facebooksida beskrev en fyllefest hon deltagit i och där hon påstod sig ha blivit misshandlad.
Denna sk händelse förfasade sig vår egen ledarskribent i Piteå, Kata Nilsson, sig över och skrev ett rungande brandtal där hon mer eller mindre tog loven av de som inte delar hennes och hennes partikamraters åsikter. Att Marie Larsson, kommunalrådet, i själva verket hade bjudit in den person hon senare anklagade för att misshandla henne då deras politiska åsikter gick stick i stäv med varandras.
Varken Kata Nilsson eller Gunnar Lundström har bemödat sig om att förklara sina misstag och be läsarkretsen om ursäkt för sitt deltagande i att sprida felaktiga och ibland helt lögnaktiga påståenden om sina politiska motståndare.
I mina ögon är detta ett utfall av hysteri inför det rådande opinionsläget i Sverige, där de åsikter de hittills förfäktat nu sågas av de allra flesta svenskar.
Dela: