Välj en sida

   Ibland undrar jag om de flesta som röstat på Socialdemokraterna är så kallade ”medlöpare” eller bara allmänt korkade. Detta då inte fler reagerar på att den regering de röstat fram inte kan eller vill ge oss den trygghet vi har rätt att kräva.
Att vårt land håller på att fullständigt gå under av all kriminalitet som förkommer. Senast i dag (200121)har ytterligare ett sprängdåd skett. Idag med personskador som resultat. Igår sprängdes två hyreshus. Hus som knappast kan vara beboeliga inom den närmaste framtiden. Vi börjar idag att ha lika mycket kriminalitet som vissa sydamerikanska länder. Det är få sk civiliserade länder som når upp till Sveriges brottsstatistik. De nordiska länderna skulle vara tvungna att slå ihop sin brottsstatistik för att nå upp till Sveriges.

Detta gör att, inte bara jag, utan många med mig undrar vart vi ska ta vägen för att kunna freda oss mot detta fullständigt horribla tillstånd som vi svenskar befinner oss i.

Samtidigt som våldet eskalerar genom rån mot barn för att komma åt deras jackor, mobiltelefoner och deras fickpengar sker misshandel, mord och rån mot äldre människor som inte har minsta möjlighet att frda sig.  Bostadshus sprängs i luften för att de härbärgerar människor ur gangstervärlden, liksom att kvinnor som beblandat sig med kriminella män blir dödade i syfte att skrämma deras mindre nogräknade män. Många människor som kommit från krigsdrabbade länder menar att de nu hamnat i en situation som är att likna med att gå från att vara i askan till att ha hamnat i elden.

Samtidigt som detta sker så roar sig Sveriges statsminister med att åka utomlands och bl a gå på Nyårskonsert i Wien och att besöka Israel och många andra länder. I mina ögon verkar det som att statsministern gör allt för att hålla sig så lång borta från den svenska verkligheten som möjligt. Den verklighet han slogs så hårt för att få makt över. Ingen ur regeringen verkar vara intresserad av att ta ansvar för vad som nu sker i Sverige. Det är alldeles uppenbart att det bara var ”makten och härligheten” som var regeringspartiernas målsättning.

Men det som inte bara skrämmer mig, utan förvånar mig, är att så många människor som faktiskt röstat fram den regering vi har idag, den regering som är ansvarig för att landet tagits över av kriminella och därmed blivit så otryggt man kan tänka sig att ett land kan bli, nu är tysta och inte verkar vara det minsta intresserade av att reda upp denna förskräckliga situation vi befinner oss i.

Därför undrar jag, vad gör du socialdemokrat?? För mig är du som medlöpare lika skyldig som Stefan Löfven och hans regering!
Eller är du bara feg och handlingsförlamad? Ja, det vet bara du. Jag hoppas därför att du vågar förklara dig.

Dela: