Välj en sida
Att vårt land är i upplösning kan man utan att vara expert lugnt säga. Ett land där boende i vissa områden inte vågar gå ut om kvällarna därför att deras och andra boendes barn fullständigt terroriserar omgivningen, genom rån, våldtäkter, misshandel, hot, och skjutningar.
Kriminaliteten har gått så långt i vårt Sverige att andra länder visar upp oss som ett avskräckande exempel. Danmarks representant i EU ville som bekant inte riskera att bli påtvingade svenska regeringens misslyckande med de kriminella. Man var helt enkelt rädd att själva bli ett land som andra avskräcks ifrån.
Själv är jag tacksam över att vi har Danmark som skyddsvärn, hur skulle vi annars klara oss?
Vår egen statsminister tycks inte ha förstått att han inte bara har misslyckats med att stävja kriminaliteten utan att han verkar mer intresserad av att frottera sig med de  politiska EU-topparna, och ses ofta leende skaka hand med dessa och andra länders politiker. Våra egna politiker verkar han inte vara ett dugg intresserad av att samarbeta med för att få till stånd en situation som leder till ett tryggare Sverige.
Statsminister Stefan Löfven verkar vara mer utomlands än vad han är i Sverige. Om man nu inte räknar hans sk ”jultal” som han föredrog att förlägga till Gotland av någon anledning. Kanske en sk långhelg tillsammans med sin Ulla? Vad vet jag.
Något intresse av att reda ut all den otrygghet som råder i landet och framförallt all den pågående kriminaliteten verkar han inte ens oroad nog att försöka stävja.
Nej mina vänner! Vi måste nog inse att för att vi ska klara av att bekämpa den pågående kriminaliteten, som inte bara består av att förhindra att kriminella element att i fortsättningen kunna fortsätta att begå våldtäkter, rån, misshandel, mord eller ekonomisk brottslighet i likhet med den som svenska storbanker hittills har sysslat med, så måste vi ta saken i egna händer och försöka att med alla till buds stående medel försöka avsätta den totalt misslyckade regering vi har idag. Bara en ny regering med intentionen att ”räddaSverige” kan återge oss det land vi en gång hade.
Dela: