Välj en sida

Den alltmer ökande brottsligheten har Stefan Löfvens regering, tillsammans med polisen, bestämt att man ska bekämpa med god mat och mycket slisk. Det är inte utan att man blir stum av både förvåning och ilska när man hör hur polisen i Skåne försöker sig på att få slut på den ohämmade brottsligheten som under mycket lång tid brett ut sig i landet och allra mest i Skåne.
Nu har regeringen, efter att SD hotat med misstroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson, beslutat att skicka ett stort antal poliser till Skåne, från andra delar av landet som då blir åderlåtna på de redan få poliser de har.
Förutom att stora delar av landet drabbas av ännu större polisbrist, verkar förslaget, i vart fall på mig, som fullständigt groteskt. Groteskt inte bara för att man försöker muta de kriminella med pizza och tårta, utan groteskt för att kriminaliteten knappast har minskat under det år som det sägs att projektet pågått.
Tvärtom! Enligt mitt förmenande finns det bara ett par åtgärder som möjligen skulle kunna ge oss en chans att återta vårt land från de kriminella och det är självfallet en ny regering som förhoppningsvis skulle vara mer handlingskraftig än den nuvarande handlingsförlamade. Förutom detta skulle vi behöva gräva en djup och bred kanal mellan Småland och Skåne så att Skåne blev självständigt, med sin pizza, sina tårtor och sina kriminella.  Drömma är ännu så länge tillåtet. Trevlig helg på er alla!

Dela: