Välj en sida
Liberalerna i Sverige tycks inte ha några gränser för vilka konsekvenser deras politiska förslag ska få. Det senaste i den horribla liberala förslagskatalogen har nu klivit långt över gränsen för vanligt folks acceptans av vad som skall accepteras av svenska skattebetalare.
Att i dessa tider av svåra ekonomiska situationer för våra regioner (landsting), föreslå att dessa ska inrätta sprutrum där missbrukare skall kunna få hjälp och tillsyn vid intag av droger, är nog något av det mest groteska man i detta land har kunnat åstadkomma. Att hänvisa till Nederländerna och Danmark kan knappast göra förslaget lagligare och framförallt klokare.
Liberalerna tycks leta fram det ena fullständigt idiotiska förslaget efter det andra, troligen enbart i syfte att skapa opinion och därmed kanske få en eller annan röst.
För bara några veckor sedan kunde vi se i sk sociala medier hur en medlem i Liberala ungdomsförbundet leende brände en svensk flagga! Och dessutom föreslog att detta skulle bli lagligt att göra.
Det är inte bara uppseendeväckande utan fullständigt vansinnigt att ett riksdagsparti i Sverige beter sig på detta sätt och kommer med förslag av dessa slag. Jag kan bara hoppas att opinionen har bättre och klokare smak så att man ser till att detta parti hamnar i den minnenas skräphög där  man hör hemma.

Anne-Christine E

 

Dela: