Välj en sida

Nu har hon gjort det igen! Säger ett men menar ett annat. Annie Lööfs Centerparti lyckades med löfte till Stefan Löfven om bibehållet styre med makten och härligheten i behåll att övertyga honom om det betydelsefulla i att avskaffa den sk värnskatten. Några större samvetsbetänkligheter lär varken han, fruarna Lööf eller Sabuni ha haft.
Själv tycker jag att beslutet om värnskattens avskaffande visar tydligt hur den Lööfska logiken fungerar, när hon skroderar om hu Centern vill minska klyftorna mellan stad och land, (mellan Nacka och Stureplan?)
Som vanligt har Annie Lööf nu åter börjat strö löften omkring sig. Denna gång med löftet att minska inkomstklyftorna mellan stad och land. I hennes värld betyder detta att en arjeplogsbo, sunnebo eller en pajalabo får hela 137 svenska kronor mindre per månad i skattetryck nästa år, medan hon själv och bl a alla hennes riksdagskompisar får behålla minst 40 000 sv kronor mer per år.
Denna logiska kullerbytta är nog Annie Lööf ensam om att kunna utföra och förmodligen den enda som med berått mod kan försvara. Men man kanske får vara glad över att man kanske bor inom de bestämda Zongränserna, då kanske pengarna räcker till den TV-skatt vi kommer att få betala från o med nästa år.
Min uppmaning till dig som läsare kan inte bli något annat än att vi måste hindra fru Lööf från att i fortsättningen få fritt spelutrymme både vad gäller skattepolitik och stödet till Löfvenregeringen.

Dela: