Välj en sida
I dagens (7/8) ledare i PT (S-märkt) ondgör sig Kata Nilsson över en debattartikel i Aftonbladet signerad SD. I artikeln pläderar skribenten för att utländska våldtäktsmän ska utvisas till sina respektive hemländer. Detta är så fasansfullt i Kata Nilssons ögon att hon på det mest märkliga sätt propagerar för att dessa män skall likställas med svenska våldtäktsmän som inte behöver riskera utvisning.
Att förklara Katas frenetiska försvar av utländska våldtäktsmän kan knappast förklaras med hennes bristande kunskaper eller relativt låga ålder. Den mest troliga förklaringen till Katas patetiska försvar av dessa män är mest troligt ett tappert försök att förminska SDs framgångar i politiken och att kanske, om möjligt, rädda en eller annan röst till sitt eget parti.
Både jag, Kata Nilsson och de allra flesta i det här landet vet att om en svensk man/kvinna utför ett   våldsbrott i annat land får de vara glada och tacksamma om de efter avtjänat fängelsestraff får återvända hem. I många av de länder som ”våra” våldtäktsmän kommer  ifrån skulle man inte slösa varken tid eller pengar på att ge den svenske våldtäktsmannen husrum utan de skulle gå direkt till avrättning. Enligt Kata är det rasistiskt av SD att kräva att våldtäktsmän från andra länder skall utvisas, svenska män får ju stanna kvar i landet??!
Nej, Kata Nilsson du har fel när du anklagar mig och mina partikamrater för rasism rasism så är det när vi försvarar svenska kvinnors rätt att själva bestämma vem de vill bedriva sex med! Om något är rasism så är det i mina och många andras ögon när män från andra länder, påverkade av sin kultur, kommer hit och tar sig rätten att med våld tillfredsställa sina sexuella behov på våra svenska kvinnor! Men Kata Nilsson försöker på sitt eget lilla patetiska sätt övertyga läsarna om att även svenska  våldtäktsmän ska utvisas. Men som alla vet, även Kata Nilsson, så är Sveriges enda möjlighet att bli kvitt en kriminell för en tid, att hyra en fängelseplats i t ex Nederländerna, men tyvärr efter avtjänat straff får vi snällt ta tillbaka den kriminelle. Tyvärr!
Kan det vara Kata Nilssons inställning till övergrepp som ligger till grund för Piteåpolisens svaga intresse för att lösa den, som väl får betecknas som en, gruppvåldtäkt under PDOL?
Vad som också är av stort intresse för mig och PTs läsare är om den välvilliga inställning till invandrade våldtäktsmän som i likhet med Kata Nilsson uppvisar, också är en inställning som övriga socialdemokratiska kvinnor och kvinnor i partiets stödgrupper i Piteå, besitter.
Själv tycker jag att vårt partis förslag om att alla utländska våldtäktsmän inte bör utan skall återbördas till sina hemländer utan att några som helst förmildrande  omständigheter ska råda. Detta då jag är övertygad om att de i de allra flesta fall är medvetna om att våldtäkt är ett grovt brott i Sverige.
Det är bara att beklaga att Socialdemokraterna i Piteå har en företrädare som försvarar utländska våldtäktsmän före svenska kvinnors rättigheter.
Dela: