Välj en sida
Som man bäddar får man ligga, säger ordspråket. Och detta stämmer mycket bra med dagens bensinuppror, tycker jag. Jag undrar hur många av dessa, som protesterar mot dagens skyhöga bränslepriser, som i själva verket är skyldiga till dessa. Jag undrar hur många av dessa som röstat för den regering vi har. Hur många av dem tänkte ens på vilka konsekvenser deras röstande skulle komma att få.
Nej mina vänner, vi måste börja tänka på vårt eget handlande och inte bara falla pladask för vackert tal och skrämselpropaganda från klimatfanatikerna, Vi måste börja bli betydligt mer realistiska i vårt sätt att tänka. Vi kan inte fortsätta att låta naiva sk miljövänner styra vår verklighet med sina världsfrånvända önskedrömmar. Vi måste låta sans och förnuft styra vår vardag. För utan detta kan inte vårt samhälle överleva.
Dela: