Välj en sida
Ja det kan man fråga sig när man hör Annie Lööf tala på centerdagarna i Umeå. Hennes bortförklaringar och hennes påklistrade min av oförstånd när hon beskriver hur hon har utsatts för det hon kallar för ”det värsta hat hon någonsin upplevt”.

Hon måste vara den enda svensk som inte förstår att ”såsom man behandlar andra blir man själv bemött”. Detta utan att veta vad hon upplever som ”hat” tycker jag att hon uppträder som den mest världsfrånvända politiker vi har i det här landet, tätt följd av kollegan Björklund.

De två är väl de som mest talar om människors lika värde utan att själva visa att denna devis är deras ledstjärna. I deras värld verkar det bara vara människor med, samma eller i vart fall, lika åsikter som de två.

Lööf kräver av andra att de ska visa henne respekt, men själv är hennes oförblommerade hat mot dem som inte delar hennes åsikter, större än någonsin.

Därför undrar jag, Skämtar hon, eller menar hon på fullaste allvar att hon har rätt att uttrycka sig som hon gör?

Dela: