Välj en sida
Sera Olofsson verkar vara känslig för kritik mot Annie Lööf

I dagens PT (5/1) försöker Sera Olofsson avhyvla mig för att jag i en tidigare insändare starkt kritiserat Lööf för hennes beteende i regeringsfrågan. Som mina läsare på ”Ordetarmitt.se” läst har jag liknat Lööfs beteende med ett visst itlaienskt parti under andra världskriget. Detta är självfallet en mycket känslig fråga, men med tanke på den situation vi befinner oss i här i landet så tycker jag att det är befogat att kritisera Lööf för hennes ständiga NEJSÄGANDE och hennes hysteriska famlande efter någon att skylla den uppkomna situationen på. Enl Sera Olofsson så är jag kränkande när jag protesterar mot hennes partiledare, medan denne tydligen får uttrycka hur mycket hat och oförskämdheter som bara går att producera. Detta kan jag som ni läsare förstår inte acceptera. Ingen, absolut ingen ska ta sig rätten att kalla mig och mitt parti för allsköns dyngiga epitet. Inte ens Annie Lööf ska ta sig den rätten!

Dela: