Välj en sida

Miljöpartiets Isabella Löfvin har återigen visat att hennes miljöengagemang bara består av luft och tomma krav. Ännu en gång har hon visat att hennes krav på oss andra svenska medborgare bara gäller oss inte henne själv.
Nu har hon lyckats med konststycket att under sin korta tid i regeringen flyga för 1,5 miljoner sv kronor! Inte nog med att hon kräver av oss andra att vi ska köra elbilar/elcyklar och betala extra för att kunna åka flyg. Miljöpartiets språkrör har redan belastat oss med ytterligare kostnader för flygresor genom att lägga en extra skatt på dessa. Själv åker hon buisness class, på vår bekostnad under förevändning att hon måste få känna sig fräsch när hon anländer till resmålet!
Jag hoppas verkligen att det inte kommer att finnas någon enda svensk som lägger sin röst på Mp i årets val. Detta självgoda hycklande parti som lever i en särskild, egen värld samtidigt som man hotar med världens undergång om inte vi, resten av Sveriges befolkning lever fossilfritt.
Den 9 september hoppas jag att Mp, som kostat vårt samhälle så mycket, åker ur riksdagen med buller och bång!!

Dela: