Välj en sida

Det finns knappast något ord som är så laddat i Sverige som ordet ”demokrati”. Det ord som vissa partier gör anspråk på att föra fram den ”rätta” demokratin. Inte minst såg vi detta under SDs partiledare Åkessons tal i Luleå under måndagen då vänsterextremister genom att gapa, hojta och mer eller mindre hota det demokratiskt lagliga mötet utan att någon ansvarig ur deras moderparti gjorde något för att stävja dessa huliganers uppträdande.
Det är skrämmande att vissa människor tycks sätta likhetstecken mellan huliganism och demokrati. Till dig som  anser att åsiktsfrihet och demokrati är något man kan slåss för på ett lagligt och mer inbjudande sätt än vad dessa vänsterextremister gör. Att de har fått den demokratiska idén om bakfoten är det väl knappast någon som har missförstått utom möjligen Nils Johansson, Norrbottens media.
Till dig, som också vill ha ett demokratiskt Sverige, säger jag: läs mitt inlägg nedan och protestera, gärna lika högljutt, mot dessa extremister!

Dela: