Välj en sida
Recension
Boken ”omgiven av idioter” av Thomas Erikson kom jag i kontakt med när min vän ”Röde gubben”, på ett mycket inlevelsefullt och givande sätt gav mig en resumé av boken.
Erikson, som enl uppgift arbetar som författare och konsult i personalfrågor, har på ett underhållande sätt gjort egna bedömningar av olika människors beteende. Han beskriver oss  som tillhörande fyra olika människotyper och ger alla varsin färg.
Under diskussionen med min vän fick vi oss många och långa skratt när vi gav oss in på att katalogisera våra vänner och släktingar. Vi fick även, tror jag, en insikt i hur vi själva tänker, beter oss och hur vi trodde att andra i vår omgivning uppfattade oss.
Så, alldeles oavsett att en viss journalist ”gjorde ner” boken tycker jag att den är både rolig och tänkvärd.

 

 

 

 

 

Dela: