Välj en sida

Än en gång har PT:s ledaskribent fått kritik för sitt smått barnsliga och lite desperata sätt att angripa företeelser hon anser inte hör hemma i det Svenska samhället. Att hon skriver sk ”fake news” och osmakligheter ville hon självfallet inte stå för. Det gör sällan någon som sysslar med detta. Men alla vet ju att de enda som ägnat sig åt detta är hennes eget parti som hade, anställda, på sitt partikontor på Sveavägen, som enbart hade till uppgift att sprida dessa sk ”fake news”. Kanske är det därifrån Kata fått sina erfarenheter och sitt smått desperata löjeväckande sätt att skriva ledare på? Jag håller med Nordin, som undrar, var chefredaktören håller på med. Nog tycker man att Larsson med lite självbevarelsedrift kunde försöka att lära Kata lite god ton och saklighet.

Anne-Christine Esberg

 

 

Dela: